Acht Friese zeilscholen met promotruck naar Düsseldorf!

Acht Friese zeilscholen met promotruck naar Düsseldorf!

Publicatiedatum: 10 januari 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Watersporttentoonstelling Boot 19-27 januari 2013

De nieuwe promotietruck van Zeilscholen.nl
De nieuwe promotietruck van Zeilscholen.nl

WOUDSEND (NL) – Acht Friese zeilscholen, aangevoerd door Vincent de Heer uit Amsterdam, presenteren zich van 19 tot en met 27 januari 2013 op ’s wereld grootste watersporttentoonstelling, Boot in Düsseldorf. De showlocatie: Friesland Holland Plaza in hal 14, Friese Meren-stand 14C16.

Het samenwerkingsverband, dat de handelsnaam Vinea Zeilscholen voert, plaatst ook een nieuwe, zeer opvallende promotietruck bij de ingang van hal 14 en zichtbaar van de in- en uitgangen van aangrenzende hallen. De trekker-opleggercombinatie is van onder tot boven van reclame voorzien. Boot Düsseldorf is de eerste grote boatshow waar de truck met pompeblêden en zeilboten te zien is. De oplegger met bar en beeldschermen is 11,50 m lang, 2,50 m breed en 4 m hoog. In de stand van Vinea Zeilscholen op het Friesland Holland Plaza komen ook hippe en snelle zeilboten: een Laerling en een Brisling, gebouwd door De Heer Yachts. De Brisling is één van de watersportpromotieboten van het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Acht Friese zeilscholen met promotruck naar Düsseldorf!
Acht Friese zeilscholen met promotruck naar Düsseldorf!

Vinea
Zeilscholen.nl is de meest gepromote handelsnaam van het instructie- en groepsaccommodatiebedrijf dat De Heer overnam van Jos Snijders Blok. Die is nog eigenaar van Vinea Jongeren- en Jeugdvakanties, een gespecialiseerde touroperator in Sneek. De verkochte Vinea-zeilscholen worden bestuurd vanuit Het Molenhuis in Woudsend. De Heer’s groep omvat nu acht instituten in Friesand en één in Flevoland. De laatste overnames betroffen zeilschool Oer ’t Hout in Grou en Pyxis Mare, een kajuitzeilschool in Lelystad. Het hoofdkantoor staat in Woudsend.

Info:
www.zeilscholen.nl
www.zeilschoolpm.nl/
www.vinea.nl
www.boot.de