Bikesteppers

Bikesteppers

Publicatiedatum: 8 juni 2009
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.frieslandhollandnieuws.nl

Step je fit in acht dagen:
Elfstedentocht met Bike Stepper
Nieuw arrangement Friesland Holland


De double spread in het Veronica Magazine nr. 20
Klik op foto voor vergroting 

HARLINGEN (NL) – In talrijke magazines, o.a. het Veronica magazine, staan foto’s van de Bike Stepper City en de Bike Stepper Race, kruisingen tussen een fiets en een crosstrainer. Albert Hendriks van het bureau voor toerisme maakte deze persfoto’s bij strandpaviljoen ’t Zilt ten zuiden van Harlingen voor de promotie van buitenactiviteiten in Friesland en Batavus, de fabrikant.


Foto 1: Friesland Holland’s “actiemodel” Hannah Drost uit Joure trotseert de storm op de zeedijk bij Harlingen op een Bike Stepper Race. De step maakt deel uit van Rent a Topbike, de fietsverhuurpoot van Friesland Holland.
Foto 2: Met een Bike Stepper de Elfstedentocht doen: het kan bij Friesland Holland in het kader van een 8-daags arrangement waarbij men dagelijks ca. 35 km aflegt. Zie voor meer info bij Elfsteden fietsarrangementen: www.holidays-in-holland.nl.

Klik op foto voor vergroting 


Klik op foto voor vergroting 

De steppers, waarop je nagenoeg dezelfde bewegingen maakt als op een crosstrainer in een fitnesscentrum, kosten 499,- euro. Beide versies hebben een aluminium frame, 7 versnellingen van Shimano Nexus en een ingenieus aandrijfmechanisme waarmee je zo op snelheid bent. Sportieve snelheidsmaniakken kiezen voor de race op smalle banden, de liefhebbers van crossen door bossen en stadscentra zullen de voorkeur geven aan de city-uitvoering.


Klik op foto voor vergroting 

Info: www.batavus.com