Boot aan boot verspreiding van tweetalig magazine om toerist beter te informeren

Boot aan boot verspreiding van tweetalig magazine om toerist beter te informeren

Vakantiemagazine van Friesland Holland over alle vormen van watersport en oeverrecreatie

WOLVEGA (NL) – De veelzijdigheid en aantrekkingskracht van water in Friesland is dermate groot dat er allerlei vormen van watersport- en recreatie zijn ontstaan en nog ontstaan. Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, brengt het hele palet in beeld, compleet met nieuws, kaarten, routes en tips, in een gloednieuw tweetalig vakantiemagazine: ‘Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies’.

Friesland Holland gaat in 2017 het watersportgeoriënteerde magazine, ‘Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies’ boot aan boot verspreiden.

Het is vanaf januari 2017 gratis verkrijgbaar op beurzen en shows en bij recreatie- en horecabedrijven in Friesland, dus ook in hotels e.d. Het nieuwsmagazine wordt ook boot-aan-boot verspreid in Friese havens en watersportplaatsen en er komt een website, een Nederlands- en Duitstalige waterrecreatiegerichte nieuwssite, dit in navolging van het succes van Fries Nieuws (www.friesnieuws.nl)

Groot op Boot
Omdat Boot Düsseldorf (21-29 januari 2017) zich in de loop der jaren meer en meer heeft ontwikkeld naar een brede watervakantiebeurs, nu zó groot is dat de bezoekers niet meer op één dag alle themahallen aan kunnen doen, én omdat de internationale betekenis van de Duitse waterrecreatiebeurs veel groter is geworden, presenteert het bureau voor toerisme Friesland Holland zich in meerdere hallen.

Alle vormen van watersport en oeverrecreatie
Directeur Albert Hendriks van het Friese toeristenbureau: “De sloep is de fiets op het water: iedereen kan er mee op pad dankzij nieuwe technologie en een wereldwijd uniek fijnmazig routenetwerk. Vakantiewoningen, glamptenten aan de oever en hotels aan het water zijn immens populair. Kite- en windsurfen aan de Friese IJsselmeerkust en suppen zijn hot. Fietsers volgen graag vaarroutes als de Elfstedenroute en de Turfroute en steeds meer pleziervaarders nemen fietsen mee aan boord, zoals elektrische vouwfietsen. Dijktoerisme is in. Elektrisch varen neemt snel in populariteit toe. Minder mensen kopen een boot; ze huren ‘m liever. Friesland heeft alle vormen van waterrecreatie in huis in alle prijsklassen en voor alle leefstijlen.”

Friesland Holland-stands
De grootste stand, een plein van 170 vierkante meter met o.a. een Lemsteraak onder zeil van Heech by de Mar, komt in hal 14. De stands Electric Boating Holland en Holland Yachts & Boats staan in de grote motor- en zeiljachtenhal 17. Deze hal bevindt zich bij de hoofdingang, ingang Noord, en de kantoortoren. Hal 14, de algemene watertoerismehal, bevindt zich bij de eveneens drukke ingang Oost.

Participeren?
Ondernemers die actief zijn op of aan het water en op de een of andere manier present willen zijn in de nieuwe magazines en op de bijbehorende websites kunnen contact opnemen met Friesland Holland in Wolvega: www.frieslandholland.nl

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Vakantiegids en nieuwsmagazine: ‘Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies’.

Dit vrolijke logo verschijnt in vele media en als banner op websites.

Boot Düsseldorf, ’s werelds grootste watersport- en vakantiebeurs.

Klik hier om de kaart te downloaden.