Bootjes kijken in Haskerdijken

Bootjes kijken in Haskerdijken

Publicatiedatum: 26 september 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

27-29 september 2013 bij Heeresloot

Grote jongens liggen er ook.
Grote jongens liggen er ook.

HASKERDIJKEN (NL) – Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september van 09.00 tot 18.00 uur houden Jachtbemiddeling Heeresloot, Jachthaven Heeresloot en Jachtcharter Heeresloot, Tolvepaed 18 in Haskerdijken bij Heerenveen open huis. Bootje kijken dus, net als de TV-ster Hennie Huisman onlangs deed. Hij kocht een kleine trawler van eigenaar Erwin van Schalkwijk.

Heeresloot, een haven met 82 ligplaatsen, een bedrijfswoning en werkplaats, werden 2 januari 2005 aangekocht door Erwin en Jeannette van Schalkwijk van de Terhernster jachtmakelaar Jan van der Veen. Eerder kochten ze het jachtverhuurbedrijf van Bies in Haskerdijken. Aanvankelijk zat de heer Schalkwijk met Van der Veen’s erfenis, oude en niet courante schepen en verouderde steigers opgescheept. Stap voor stap heeft hij kans gezien de boel een facelift te geven en gewilde vletten en kruisers in de haven te krijgen. De vloot van Bies werd aangevuld met een Aquanautje, een 1000 Beauty. Acht charterschepen vertrekken nu wekelijks uit Heerenveen. “We draaien lekker,” zegt Van Schalkwijk, die zijn verkoopteam onlangs versterkte met Martijn Sier.

 

Beweging op de botenmarkt. Martijn Sier (links) en directeur Erwin van Schalkwijk (rechts) van Jachtbemiddeling Heeresloot in Haskerdijken. De verkoophaven van Heeresloot (bij Heerenveen) ligt vol mooie boten van 10.000 tot 150.000 euro. Het hardst gaan de boten in de prijsklasse tot 70.000 euro. De heer Sier, een ervaren jachtmakelaar, assisteert sinds kort de heer Schalkwijk bij de presentatie en verkoop van schepen nu de toeloop plots veel groter is. 27, 28 en 29 september 2013 houdt Heeresloot open huis van 09.00 tot 18.00 uur.
Beweging op de botenmarkt. Martijn Sier (links) en directeur Erwin van Schalkwijk (rechts) van Jachtbemiddeling Heeresloot in Haskerdijken. De verkoophaven van Heeresloot (bij Heerenveen) ligt vol mooie boten van 10.000 tot 150.000 euro. Het hardst gaan de boten in de prijsklasse tot 70.000 euro.

De heer Sier, een ervaren jachtmakelaar, assisteert sinds kort de heer Schalkwijk bij de presentatie en verkoop van schepen nu de toeloop plots veel groter is. 27, 28 en 29 september 2013 houdt Heeresloot open huis van 09.00 tot 18.00 uur.

Status bijna gratis. Erwin van Schalkwijk wijst naar een als nieuwe ogende Pikmeerkruiser, een statusboot. Voor minder dan een ton verwisselt hij van eigenaar. Het kantoor is klein, de prijzen zijn dienovereenkomstig. Voor de Alpenhut het complete verkoop- en serviceteam van Heeresloot.
Status bijna gratis. Erwin van Schalkwijk wijst naar een als nieuwe ogende Pikmeerkruiser, een statusboot. Voor minder dan een ton verwisselt hij van eigenaar.
Het kantoor is klein, de prijzen zijn dienovereenkomstig. Voor de Alpenhut het complete verkoop- en serviceteam van Heeresloot.

Info: http://www.heeresloot.nl/