Diepfries: Meer of minder Friezen?

Diepfries: Meer of minder Friezen?

diepfriesnieuws_logo_blauw

Meer of minder Friezen?

Friezinnen met een kinderwens laten zich bevruchten met zaad uit Scandinavië. Vooral Deense mannen liggen goed in de markt. Die grote interesse voor Scandinavisch zaad bevreemdt mij, want wij hebben op zaadgebied toch een aardige reputatie met Pieter Pik in Luinjeberd bij Heerenveen (www.pieterpikzonen.nl). Anderzijds is een mix van een Friezin met een Deen niet verkeerd: je creëert een nieuw sterk ras en maakt het Friese minder herkenbaar, zo niet onherkenbaar. Dat laatste kan van groot belang zijn als Geert Wilders aan de macht komt en in Den Haag roept: “Meer of minder Friezen?”.

Friesland Bank
Ik kan me echter ook goed voorstellen dat er duizenden Nederlandse vrouwen zijn die de voorkeur geven aan Fries zaad. Omdat je voor geldzaken toch niet meer bij de Friesland Bank terecht kunt — de bank is ter ziele — is het wellicht een goed idee die naam nu te gebruiken voor de Friese spermabank. Alfred Jodocus Kwak als wervend reclamefiguur en in no time kunnen alle ontslagen bankemployés weer in de Friese hoofdstad aan de slag. Slogan: ‘Fries zaad komt altijd op!’
We moeten nog wel wat verzinnen voor donoren die, als hun kind 16 is, niet voor paal willen staan omdat zij hier in Nederland niet anoniem zijn, wat wél het geval is in Scandinavië. Valse concurrentie binnen de Europese Unie!

Albert Hendriks

diepfries_01

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief