Friesland Holland Travel zoekt per direct medewerker reisbureau (40 uur)

Friesland Holland Travel zoekt per direct medewerker reisbureau (40 uur)

Reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân

Friesland Holland Travel zoekt per direct medewerker reisbureau
(40 uur)

WOLVEGA (NL) – Friesland Holland Travel Service BV is een kleine, maar zeer veelzijdige reisorganisatie. Misschien wel de kleinste van Europa, maar in Nederland de grootste in all-in full-service fiets- en bootvakanties. Ze werft internationaal boekers, maar biedt als touroperator en direct seller maar één vakantiebestemming aan: de provincie Fryslân met de grensstreken. Giethoorn bijvoorbeeld komt ook in de reisprogramma’s voor.

Binnenkort wordt een relatief grote stap richting verdere professionalisering gezet. Let wel, Friesland Holland heeft geen dwaze groeiambities. Zij is vooral gefocust op het borgen van de kwaliteit die de gast verwacht, op het garanderen van een optimale Fryslân-beleving in het kader van een door de gast gekozen thema.

Echt uniek
Het bijzondere van Friesland Holland is dat zij alle reizen zelf ontwikkelt, test, verkoopt en begeleidt, inclusief zaken als bagagevervoer en snelle pechhulp onderweg. Vakantiefietsers bijvoorbeed krijgen bij pech direct een gelijkwaardige vervangende fiets, ongeacht of het een eigen of een toerfiets of e-bike van Friesland Holland is. Deze mobiliteitsgarantie biedt geen enkele andere reisorganisatie! Ook uniek zijn de reisdocumentatiesets: uitzonderlijk compleet.

Fryslân-fan?
Wie bij Friesland Holland wil werken moet een grote passie voor Fryslân hebben. Het hoeft echter weer niet zo ver te gaan als bij de baas het geval is. Die denkt dat hij de provincie zeven dagen van de week, elk uur van de dag, in de picture moet brengen via social media, nieuwssites en shows. Je hoeft ook niet thuis te zijn in de wereld van het toerisme. Kennis en ervaring vergaar je bij Friesland Holland in no time als je iets hebt met fietsen, boten, cultuur en natuur. En Fryslân natuurlijk.

Jouw werk
Friesland Holland ontwikkelt en verkoopt non-stop arrangementen die gekoppeld zijn aan routes, hotels en bed and breakfasts. Op het kantoor in Wolvega regelt de reisbureaumedewerker de uitvoering van geboekte arrangementen, zoals het vastleggen van hotelkamers, het samenstellen van reisdocumentatiesets en het overleg voeren met hotelreceptionisten en -managers. Gevarieerd werk met veel persoonlijke contacten.

Hoe meer je kunt — of hoe meer je wilt leren — des te leuker zul je het werk vinden. Let op: onze klanten komen uit de hele wereld, dus je moet wel een paar talen over de grens spreken. Engels en Duits zou mooi zijn, maar met één van de twee kom je op het kantoor ook een heel eind.

Aan de slag
Als je daar, bij Friesland Holland Travel Service in Wolvega, direct aan de slag wilt, stuur dan een berichtje naar a.hendriks@frieslandholland.nl of bel 0561-615364.

Meer info:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com
www.frieslandholland.nl
www.friesnieuws.nl

Watervakantiemagazine:
Blader hier in het nieuwe magazine over waterrecreatie in Friesland:
www.frieslandholland.nl/waterland/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief