Friezen op vakantiebeurs in Groningen

Friezen op vakantiebeurs in Groningen

Publicatiedatum: 31 december 2014
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Reisbureaus en touroperators in oude drukfabriek van NDC Media

GRONINGEN (NL) – NDC Media, uitgever van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden, organiseert zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015 van 10.00 tot 17.00 uur een regionale vakantiebeurs in haar leegstaande krantendrukkerij, Lübeckweg 2 in Groningen. De toegangsprijs is € 4,-.

Abonnees van het Friese en Groningse dagblad krijgen € 2,- korting. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis in de drukfabriek waar zich een 50-tal reisbureaus en –organisaties presenteren. Velen horen bij een groep op en rondom luchthaven Eelde.

Jans’ chef-kok Beene de Leeuw, hier in het Rijsterbos aan het IJsselmeer, schotelt Groningers en Drenten échte Friese streekmenu’s voor. De Turfhoeke in Gorredijk, een vijf sterren groeps- en vergaderaccommodatie aan de Turfroute.

Jans’ chef-kok Beene de Leeuw, hier in het Rijsterbos aan het IJsselmeer, schotelt Groningers en Drenten échte Friese streekmenu’s voor.

De Turfhoeke in Gorredijk, een vijf sterren groeps- en vergaderaccommodatie aan de Turfroute.

Drie Friese deelnemers
Er zijn maar drie Friese horeca- en recreatieondernemingen van de partij: de combinatie Hotel Jans in Rijs en bureau voor toerisme Friesland Holland en groepsaccommodatie, bed and breakfast en camping De Turfhoeke in Gorredijk. Maaike en Hessel Koopmans van De Turfhoeke promoten de Turfroute en de Gouden Friese Wouden, Geeske Wiendels-Breunesse laat de beursbezoekers Gaasterland en Sloten zien en Albert Hendriks van Friesland Holland presenteert alle 20 magazines en toeristenkaarten van Friesland.

Meer informatie: www.reisevent.nl
www.hoteljans.nl
www.deturfhoeke.nl
www.frieslandholland.nl
www.gaasterlandholland.nl
www.goudenfriesewouden.nl

Hotel Jans heeft een unieke kaart op basis van producten uit de directe omgeving. Men kan er dineren in de ‘Hindelooper Kamer’ met meubilair van de bekende firma Roosje uit Hindeloopen, ook leverancier van de koninklijke familie. Hotel Jans heeft een unieke kaart op basis van producten uit de directe omgeving. Men kan er dineren in de ‘Hindelooper Kamer’ met meubilair van de bekende firma Roosje uit Hindeloopen, ook leverancier van de koninklijke familie.
Hotel Jans heeft een unieke kaart op basis van producten uit de directe omgeving. Men kan er dineren in de ‘Hindelooper Kamer’ met meubilair van de bekende firma Roosje uit Hindeloopen, ook leverancier van de koninklijke familie.