Hekwerk tegen homo’s

Hekwerk tegen homo’s

Publicatiedatum: 15 juli 2009
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.frieslandhollandnieuws.nl

Hekwerk tegen homo’s

SINT NICOLAASGA (NL) –De parkeerterreinen De Wiel en De Lanen aan de A6 bij het viaduct in het Tjeukemeer, en het nabije parkeer- en dagrecreatieterrein met de toepasselijke naam Ulesprong, worden belaagd door vrijende homo’s.


Foto: De Ulesprong aan de oever van het Tjeukemeer, gezien vanaf de A6 ter hoogte van Sint Nicolaasga.
Klik op foto voor vergroting

De drie plekken zijn schitterende recreatieterreinen aan het Tjeukemeer, ooit met veel groen. Rijkswaterstaat snoeide het grootste deel van de bosschages tussen de snelweg en de parkeerterreinen, waardoor de “homoplaag” verminderde. Moet je nagaan: een kapvergunning om wippende homo’s te weren.

Ook de gemeente Skarsterlân pakte de motorzaag om haar Ulesprong doorzichtig te maken. Burgers noteerden verdachte kentekens, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Lokale homo’s bleken hetero’s.


Foto: De Ulesprong is het strand en recreatieterrein van het naburige dorp Sint Nicolaasga. Plaatselijk Belang van deze plaats ergert zich bont en blauw aan de hinder die vrijende homo’s de dorpelingen bezorgen. Onverwachte confrontaties met vrijende mannen en gebruikte condooms weerhouden veel ouders ervan met hun kroost naar het voor hen aangelegde oeverpark te gaan.
Klik op foto voor vergroting

Beveiligingsbedrijf Schaaf uit Uitwellingerga kreeg de opdracht ervoor te zorgen dat het gekloot aan de oever van het Tjeukemeer ophield, maar dat lukte vooral ’s nachts niet. De hitsige mannen trokken steeds verder de rimboe in, wat weer onrust veroorzaakte onder de reeën. Nu, juli 2009, laat de lokale overheid een homowerend hek plaatsen — waarschijnlijk door hetero’s want je weet het maar nooit — waarvan de poort tussen 20.00 en 09.00 uur dicht blijft. Tip van FN: bouw er een mooi watersporthotel. Geen homo sapiens die nu daartegen gaat protesteren; het hek is immers toch al van de dam.

 

Info over probleemloze strandvakanties in Friesland:
www.holidays-in-holland.nl/Strandvakanties/Fotos_Beach_Bike.html

Info over Waddenzeestrand Harlingen uit de Friesland Holland-serie ‘De mooiste stranden van Friesland’:
www.friesnieuws.nl/dagje-friesland/84-moet-je-zien.html

www.friesnieuws.nl/component/content/article/6-machtige-meiden/127-gestrand-in.html