‘Holland School Travel’ promoot bijzondere schoolreizen

‘Holland School Travel’ promoot bijzondere schoolreizen

Publicatiedatum: 6 december 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Nieuw onderdeel van Friesland Holland

Stayokay Sneek is de eerste aanbieder van arrangementen voor scholen via Holland School Travel.
Stayokay Sneek is de eerste aanbieder van arrangementen voor scholen via Holland School Travel.

WOLVEGA (NL) – Holland School Travel is een nieuw in meerdaagse schoolreizen, werkweken en dagtochten gespecialiseerd onderdeel van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Het biedt arrangementen, attracties en vervoerders aan die de geïnteresseerde rechtstreeks kan boeken.

Directeur Albert Hendriks: “Het gaat om de marketing van activiteiten, accommodaties en attracties voor schoolgaande en studerende jeugd van 4 tot 18 jaar. Typisch voor Holland School Travel zijn de korte lijnen, de openheid van zaken en de lagere kosten door de uitschakeling van kostenverhogende tussenstations. De organisator van een schoolreis of uitje doet rechtstreeks zaken met de aanbieder. Die is ook de uitvoerder van het arrangement of activiteit, of is eigenaar van een attractie of vervoersbedrijf.”

Kant en klare arrangementen
Op de nog in aanbouw zijn website vindt de bezoeker kant en klare, beproefde arrangementen met een indicatieprijs per persoon. De arrangementen zijn afkomstig van bedrijven en instanties die aangesloten zijn bij Friesland Holland. Stayokay Sneek en Heeg zijn de eersten met onderwijsarrangementen.

Info: www.hollandschooltravel.nl