Jachthaven Kuikhorne breidt uit met vakantiechalets

Jachthaven Kuikhorne breidt uit met vakantiechalets

De Westereen, Friese Wouden

DE WESTEREN/ZWAAGWESTEINDE (NL) – Dat is het mooie van een chalet- of campervakantie bij Jachthaven Camperpark Kuikhorne in De Westereen (Zwaagwesteinde) aan de pleziervaarweg Drachten-Dokkum: je boekt dan eigenlijk twee vakanties, een watersport- en een fietsvakantie. De eigenaren, Hans en Jittie Mozes, maken ieder jaar de jachthaven en de camperplaatsen mooier. Hun camperpark werd al een paar keer uitgeroepen tot één van de beste van Europa en zelfs het beste park van Nederland door de NKC, de grote Nederlandse Kampeerauto Club. Het stel weet van geen ophouden. Maart 2021 namen ze drie nieuwe tweepersoons chalets van Arcabo uit Nieuwleusen in gebruik.

Arcabo uit Nieuwleusen plaatste in het voorjaar van 2021 drie luxe tweepersoons chalets op het terrein van jachthaven en camperpark Kuikhorne aan de vaarweg Lits-Lauwersmeer (Drachten-Dokkum).

Geen simpele huisjes, maar woninkjes met de luxe en het comfort van thuis en uitzicht op de haven vanaf de veranda. “Een hedendaagse keuken met vaatwasser, een mooie grote badkamer, eersteklas boxsprings,” aldus mevrouw Mozes.

Lees meer Jachthaven Kuikhorne breidt uit met vakantiechalets