Kopers en huurders willen luxe

Kopers en huurders willen luxe

Publicatiedatum: 17 september 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Langweerder sloepenmarkt

LANGWEER (NL) – Je moet van goeden huize komen wil je vandaag de dag nog een luxe sloep van bijna 60.000 euro verkopen. Het lukte Bauke Jonkman zondag 16 september 2012 op zijn jaarlijkse sloepenoccasionshow met watersportmarkt. Een grote Langweerder sloep van 7,50 m ging in andere handen over. Een nieuwe nota bene.

Op het terrein van zijn watersportbedrijf ‘De Twirre’ lagen hoofdzakelijk occasions afgemeerd. Het weer was veel minder dan voorspeld en dat bevorderde een uitje naar Langweer niet. Maar toch is de Friese sloepenkoning niet ontevreden over de belangstelling.

“We leven van de verkoop, het onderhoud, de winterberging en de verhuur. Natuurlijk kan het beter, maar we zitten niet stil. We gaan gewoon door met het innoveren en verfraaien van de sloepen en het nóg gezelliger maken van de haven, zoals een terras met een grote loungehoek. Kopers en huurders vinden het hartstikke leuk om daar te zitten. Een ontspannen sfeer creëren is heel belangrijk. Hier in Langweer kun je echt onthaasten,” zegt Jonkman terwijl zijn moeder koffie en broodjes serveert.

Bauke Jonkman geniet van gezellige klanten en een gezellige haven.

Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het bureau voor  toerisme Friesland Holland, huurt deze zeer luxe en veilige kajuitsloep  voor Elfsteden sloepvakanties waarbij de gasten van hotel aan het water  naar hotel aan het water varen. De reisorganisatie verkocht dit jaar  vooral zeer luxe sloepvakanties.

Bauke Jonkman geniet van gezellige klanten en een gezellige haven.
Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland, huurt deze zeer luxe en veilige kajuitsloep voor Elfsteden sloepvakanties waarbij de gasten van hotel aan het water naar hotel aan het water varen. De reisorganisatie verkocht dit jaar vooral zeer luxe sloepvakanties.

Info: www.langweerdersloep.nl