Nieuwe Friesland promotiebus van Van der Valk Exclusief rijdt door heel Europa

Nieuwe Friesland promotiebus van Van der Valk Exclusief rijdt door heel Europa

Geen grutto of kievit, maar toekan op touringcar!

WOLVEGA (NL) – Hotel Van der Valk Exclusief in Wolvega van Henk Matser en zijn echtgenote Jessica heeft een luxe touringcar aan alle zijden, van onder tot boven, laten beplakken met het logo van de grotendeels Friese keten en de Friese vlag. De luxe 62-persoons touringcar, eigendom van South West Tours in Dalfsen, reist vanaf zaterdag 24 augustus 2019 door heel Europa. Het bureau voor toerisme Friesland Holland, ook in Wolvega, zorgt voor dikke viertalige Friesland reisgidsen aan boord.

De nieuwe in België gefabriceerde Van Hool EX touringcar in een Friesland en Van der Valk outfit van folie voor het hotel in Wolvega.

Hotelbaas Henk Matser’s bedrijfsleider Marcel Grit, die voor zijn hobby graag op bussen rijdt en daarvoor ook de vereiste papieren heeft, heeft een en ander geregeld. Hij is ook de initiatiefnemer. “De Friese vlag is de enige provincievlag die direct door iedereen, wereldwijd, herkend wordt.”

Gebroeders Matser
Het “wrappen” van de bus met reclamefolie is uitgevoerd door het reclamebedrijf Alvasi in Nieuwleusen, een connectie van de busondernemer die veel zaken doet met Van der Valk Wolvega. Die laat er onder andere schaatstrainingsgroepen mee ophalen van luchthaven Schiphol. De bestickering is geen goedkoop geintje, maar de Wolvegaster hotelondernemer gaat ervan uit dat zijn broers Jan (hotels in Sneek en Emmeloord) en Martin (nieuw hotel in Leeuwarden) royaal meebetalen, “anders kunnen ze een unieke busreis op hun buik schrijven.” Martin Matser zou zelf achter het stuur kunnen kruipen, want ook hij heeft het diploma voor het besturen van een grote bus op zak.

Friesland promotiebus is te huur
Wie het leuk vindt om met de unieke Friesland promotiebus op pad te gaan, kan deze gwoon huren van South West Tours, los van een deal met Van der Valk. De touringcar is gewoon een rijdend reclameobject voor Friesland en de Friese hotels van de gebroeders Matser. Die zijn overigens ook actief in Drenthe (Spier bij Dwingeloo) en Noord-Holland (Haarlem).

Meer info:
www.hotelwolvega.nl (Van der Valk Exclusief)
www.hotelsneek.nl (Van der Valk Exclusief)
www.hotelleeuwarden.nl (Van der Valk Exclusief)
www.swtours.nl (busonderneming South West Tours)
www.vanhool.be/nl (fabrikant touringcar. Van Hool levert ook bussen aan Veenstra Reizen in Buitenpost)
www.alvasi.nl (vervoersreclamebedrijf)

Van der Valk vakanties, en andere vakanties, met SGR Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

De nieuwe in België gefabriceerde Van Hool EX touringcar in een Friesland en Van der Valk outfit van folie voor het hotel in Wolvega.

Hotelbaas Henk Matser is trots op de nieuwe bus.

Bedrijfsleider Marcel Grit achter het stuur als gelegenheidschauffeur.

Fotopresentatie van de opvallende Friesland-bus van South West Tours uit Dalfsen.