Nieuwe vaar- en fietskaart van Noordoost Friesland

Nieuwe vaar- en fietskaart van Noordoost Friesland

Publicatiedatum: 2 augustus 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Markant Friesland en Lauwersmeer

 Nieuwe vaar- en fietskaart van Noordoost Friesland

DOKKUM (NL) – Er is een nieuwe viertalige toeristenkaart met nieuws en routes voor fietsers en pleziervaarders verschenen: Markant Friesland Lauwersmeer.

De kaart is een productie van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland in Wolvega, en kwam tot stand in samenwerking met het samenwerkingsverband van attracties in Noordoost Friesland, Markant Friesland, en Dwaande. Dwaande is de samenwerkingbevorderende organisatie van een aantal gemeenten tussen Leeuwarden, de Waddenzee en het Lauwersmeer. De nieuwe kaart met knooppunten en alle bezienswaardigheden is in heel Friesland gratis verkrijgbaar. Recreatie- en horecabedrijven en musea kunnen de kaart ook bestellen via info@frieslandholland.nl Een chauffeur bezorgt dan een pakket voor verspreiding onder gasten en bezoekers.

De nieuwe Markant Friesland Lauwersmeerkaart beleefde 28 juli 2013 zijn doop op de fietsmanifestatie ‘Van Dörp to Dörp’ in Warsingsfehn-Moormerland. Friesland Holland was daar met een promotiewagen, een trailer en twee stands. De nieuwe Markant Friesland Lauwersmeerkaart beleefde 28 juli 2013 zijn doop op de fietsmanifestatie ‘Van Dörp to Dörp’ in Warsingsfehn-Moormerland. Friesland Holland was daar met een promotiewagen, een trailer en twee stands.

De nieuwe Markant Friesland Lauwersmeerkaart beleefde 28 juli 2013 zijn doop op de fietsmanifestatie ‘Van Dörp to Dörp’ in Warsingsfehn-Moormerland. Friesland Holland was daar met een promotiewagen, een trailer en twee stands.

De nieuwe toeristenkaart van Noordoost Friesland. De nieuwe toeristenkaart van Noordoost Friesland.

De nieuwe toeristenkaart van Noordoost Friesland.