Ook ambassades willen toeristenkaarten van Friesland Holland

Ook ambassades willen toeristenkaarten van Friesland Holland

Publicatiedatum: 11 juli 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Nieuwe toeristenkaart van Fryslân grote hit

 Ook ambassades willen toeristenkaarten van Friesland Holland

WOLVEGA (NL) – It Fryske Boun om Utens, de Nederlandse Kampeerautoclub (NKC), oldtimer- en cabrioclubs, VVV’s en TIP’s in Friesland, recreatiebedrijven in de grensstreken met Overijssel en Flevoland, het Duitse Friesland, buitenlandse journalisten. Ze willen allemaal de nieuwe grote viertalige toeristenkaart Friesland Attractions & Routes en bijbehorende magazines.

Hét succesnummer onder de toeristenkaarten: Friesland Attractions & Routes. De nieuwste versie verscheen begin juli. Hét succesnummer onder de toeristenkaarten: Friesland Attractions & Routes. De nieuwste versie verscheen begin juli.
Hét succesnummer onder de toeristenkaarten: Friesland Attractions & Routes. De nieuwste versie verscheen begin juli.

Uitgever is het bureau voor toerisme Friesland Holland, de enige Nederlandse marketingorganisatie die continu informatiemateriaal actualiseert en internationaal distribueert.
Friesland Holland-directeur Albert Hendriks: “Onze gidsen en kaarten zijn vier tot zelfs achttalig. Nieuw is dat ambassades en consulaten onze magazines en kaarten aanvragen voor speciale Holland-dagen, zoals de Nederlandse ambassade in Luxemburg binnenkort organiseert. Natuurlijk zijn we heel actief op het internet. Ik denk dat we de enige zijn die informatie op papier nog belangrijk vindt. De afname van gidsen en kaarten stijgt ieder jaar omdat geen toeristenbureau direct veeltalig materiaal beschikbaar heeft. We adverteren ook continu in dagbladen. Met ouderwetse marketing — papier, beurzen en shows — halen we net zoveel binnen als met internet en social media. Geen medium is hét medium.”

Info: www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.boatcharterholland.nl