De Orchideeënhoeve opent jungletheater

De Orchideeënhoeve opent jungletheater

Friese tuin van het jaar 2017 biedt veel “fun for kids”

LUTTELGEEST (NL) – Vrijdag 14 april 2017 om 14.00 uur opent de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, al vijf jaar achtereen het leukste uitje van Flevoland volgens de ANWB, weer een nieuwe attractie: het Jungletheater.

Het in aanbouw zijnde jungletheater.

Tijdens de voorstelling in een verhoogde kas waant de bezoeker zich, zittend op een boomstam, in een tropisch regenwoud. Hij ontmoet een goedgemutste ontdekkingsreiziger die hem laat opgaan in een spannende presentatie van vleesetende planten, giftige vlinders en reusachtige slangen. Een bewegende plant, een verliefde schildpad en een harige vogelspin komen ook voorbij. En misschien ook een krokodil. De koele kikkers uit het publiek mogen na de show op de foto met een van de griezeligste beesten. “Door verduistering, spectaculaire beelden en licht- en geluidseffecten beleven kinderen en volwassenen de show nóg intenser”, zeggen de directeuren Thomas Jacobus Maarssen en zijn broer Jeroen. De show is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig dagentreebewijs van het tropisch paradijs. Om het feest rond de opening compleet te maken zijn vrijdagmiddag 14 april een ballonartiest, schminkers en Femke Kroese present.

Natuurlijk speelt een Landrover ook een rol in het nieuwe tropische theater.

Spanning en sensatie voor jong en oud in De Orchideeën Hoeve.

De Orchideeënhoeve is voor Friesland een belangrijke elk-weer-attractie. Het leukste uitje van Flevoland (250.000 bezoekers per jaar) veroverde met de nieuwe Zwevende Bloementuin de titel Friese tuin van het jaar 2017.

Meer info:
www.orchideeenhoeve.nl
www.florissantflevoland.nl
www.florissantfriesland.nl

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief