Prins Bernhard van Oranje-Nassau meert af bij hotel Iselmar in Lemmer

Prins Bernhard van Oranje-Nassau meert af bij hotel Iselmar in Lemmer

Viersterrenhotel gaat Waterdream-sloepen verhuren

LEMMER (NL) – In de jachthaven van viersterrenhotel Iselmar aan het Stroomkanaal in Lemmer, voor de inlaten van UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal, liggen twee nieuwe aluminium sloepen van snelle botenbouwer Waterdream uit Loosdrecht. Prins Bernhard Lucas Emmanuel van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven (50), de tweede zoon van prinses Margriet der Nederlanden en Pieter van Vollenhoven, en volle neef van koning Willem-Alexander der Nederlanden, is de mede-eigenaar en dé publiciteitsmachine van dit bedrijf.

Binnenkort te huur bij hotel Iselmar aan de Plattedijk in Lemmer: aluminium sloepen van de snelste prins, Prins Bernhard van Oranje-Nassau.

De snelste sloepen van de prins halen 80 km per uur. Hotel Iselmar, waar Bulent Guner de scepter zwaait, heeft echter twee vaarbewijsvrije langzaamvaarders aangeschaft, maar wel met de bekende ‘vleugels’, de stabilisatoren. Het oog wil ook wat en aan de suggestie kan de huurder wellicht het nodige plezier beleven. Niet waterskiën dus, maar toeren met de sloepen van snelle Bernhard, de Hollandse James Bond op het water, mede-eigenaar van Formule 1 circuit Zandvoort en een grote vastgoedondernemer.

Lees meer Prins Bernhard van Oranje-Nassau meert af bij hotel Iselmar in Lemmer