Sloepenbouwer Frank Hettinga houdt SUP-show in Heeg en organiseert poelentocht

Sloepenbouwer Frank Hettinga houdt SUP-show in Heeg en organiseert poelentocht

Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden (2)

HEEG (NL) – In de Friezenhal van WTC Expo in Leeuwarden presenteren zich tijdens de waterrecreatiebeurs Boot Holland van 7 tot en met 11 februari 2020 de SUP-scholen van Friesland rondom een groot demobassin. Ook worden er SUP-boards te koop aangeboden. Maar de grootste supper en plankenverkoper, Frank Hettinga van Easysup Supstore in Heeg, is dit jaar niet van de partij.

Frank Hettinga in zijn SUP-store bij een van de meest strakke opblaasbare supboards ter wereld, de RS 14.0 van SIC.

Hij, al vele jaren de man achter het supbassin en allerlei stand-up-paddling-demonstraties, kon niet meer door één deur met de organisatie van het Funpaviljoen van Boot Holland en houdt daarom van 7 tot 9 februari 2020 een eigen supshow in de showroom bij zijn werf Hettinga Jachtservice. Daar wordt onder andere de Kapiteinssloep gebouwd en daarom kun je er ook proefvaarten maken met deze exclusieve en klassieke sloep, waarvan inmiddels ook e-uitvoeringen leverbaar zijn. Men kan er komend weekend dagelijks terecht van 10.00 tot 17.00 uur.

“Ik toon de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stand up paddling, onder andere opblaasbare raceboards, en heb alle topmerken in huis. Sic Maui, Infinity, Oxbow, BIC, Kona, Aqua Inc., I Love Sup, JP Australia, Jimmy Lewis en Starboard om enkele te noemen.”

SUP-toer
Voor gevorderde en winterharde suppers organiseert ‘Grutte Pier’ zaterdag 8 februari 2020 ook nog een suptoertocht op de poelen rondom Heeg. De expeditie begint om 11.00 uur en eindigt zo’n drie uurtjes later met ‘koek en suppie’ bij de aan het vaarwater gelegen showroom.

Meer info:
www.facebook.com/EasysupSupstore/
www.easysup.nl
www.boot-holland.nl

Vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friese reisorganisatie biedt 15 unieke zekerheden:
https://www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Frank Hettinga in zijn SUP-store bij een van de meest strakke opblaasbare supboards ter wereld, de RS 14.0 van SIC.

Hettinga’s werf in Heeg waar de Kapiteinssloep wordt gebouwd. Voorin bevindt zich de EasySup SupStore.