Waterrecreatiebedrijven letterlijk en figuurlijk op de kaart in één gratis Friesland magazine

Waterrecreatiebedrijven letterlijk en figuurlijk op de kaart in één gratis Friesland magazine

Innovatief atlasmagazine zonder advertenties biedt snel inzicht en overzicht

 

De voorkant van het nieuwe atlasmagazine van Friesland Holland over de waterkant van Friesland.

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, komt met twee bijzondere producties met het thema waterrecreatie. Eerder kondigde het al een veelomvattend reisboek over de zeer gevarieerde waterkant van Friesland aan, een glossy van ca. 260 pagina’s waaraan nu wordt gewerkt. Mede vanwege de internationale watersportbeurs Boot in Düsseldorf (januari 2019) en ten behoeve van provinciewijde distributie komt er ook een gratis atlasachtig magazine.

In feite is het magazine een compacte voorloper van het reisboek met dezelfde vaarwatergeoriënteerde bedrijven en attracties. Het magazine is speciaal voor massale distributie ontwikkeld. Het blad met veel thematische kaarten, impressies van watersteden en -dorpen en routes, wordt verspreid op beurzen en shows als Boot Düsseldorf en Motorboot Sneek en via 1.000 recreatie- en horecabedrijven in Friesland en omstreken. Het dikke vakantieboek verschijnt later in het voorjaar van 2019 en is een betaalde uitgave, net als nr. 1 The best of Fryslân. Van de Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas zijn al meer dan 2.000 verkocht.

Geen advertenties
Beide producties zijn meertalig en bevatten geen advertenties, maar uitsluitend reportages met tips en gestandaardiseerde infoblokken met een foto en contactgegevens van watersport- en horecabedrijven, dit ter wille van de overzichtelijkheid. De infoblokken corresponderen met de nummers op de naastliggende themakaart van de provincie, plaats of een regio. De redactie is in handen van journalist Albert Hendriks, de uitgever is Friesland Holland News & Marketing, een zusje van de reisorganisatie Friesland Holland Travel Service.

Mail Friesland Holland
Heeft u, uw bedrijf, attractie of organisatie ook iets met water? Mail dan Friesland Holland en dan bekijkt redacteur Albert Hendriks hoe hij u en de lezer van het magazine en het boek van dienst kan zijn: info@frieslandholland.nl onder vermelding van ‘Waterland’.

Meer info:
www.boot.de
www.motorbootsneek.nl

Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas en kaart bestellen?
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland (Best in Travel 2018 volgens Lonely Planet):
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief