Watersporters kunnen op cursus bij techneut

Watersporters kunnen op cursus bij techneut

Publicatiedatum: 29 september 2010
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Dienstverlener Karyvo naar nieuw pand aan A7 in Sneek

De servicewagen van Karyvo.
De servicewagen van Karyvo.

SNEEK (NL) – Karst en Yvonne Braaksma openden 24 september 2010 een nieuw bedrijfspand aan de Zeilmakerstraat 3A in Sneek. Hun watersportservicebedrijf Karyvo heeft de afgelopen jaren zoveel activiteiten in huis gehaald dat ze uit hun huis met werkplaats aan de Schermwolderhemstraat in Sneek barstten.

De Braaksma’s richten zich vooral op boten en een beetje op campers: maatwerk van RVS tanks, inmeten, lassen en installatie in het schip; installatie en onderhoud van scheepselektra, verwarming, koeling, motoren, keuren van gas- en elektra-installaties; ondersteuning aan havenbedrijven en jachtverhuurders zoals elektra, verlichting en watervoorziening op haven, onderhoud vuilwaterstations,  storing op locatie inspecteren en verhelpen,  onderhoud aan schepen en motoren, onderhoud en stalling buitenboordmotoren.

Kan de altijd enthousiaste duizendpoot Karst het allemaal wel aan? “Ik ben heel veelzijdig, maar kom natuurlijk vaak handen — en ook wel eens kennis — te kort. Ik heb connectie met een hele schare handige jongens die me af en toe assisteren als het moet.”

Cursussen

Nieuw bij Karyvo zijn de komst van een verbeterde jetthruster (“Een stil alternatief is voor de boeg- of hekschroef”) en een cursusruimte voor 25 personen voor de opleidingen Vaarbewijs 1 en 2, Marifonie, Marcom B en Dieseltechniek.

 

Info: www.karyvo.nl