Country Fair Friesland verhuist naar Sneek

Publicatiedatum: 2 juni 2010
Bron: www.countryfairfriesland.nl

Country Fair Friesland verhuist naar Sneek

De vierde Country Fair Friesland krijgt een nieuwe locatie en datum. De fair vindt plaats in het najaar in het park rond het adellijke Epema State in IJsbrechtum. Dit ligt aan de rand van Sneek. De data zijn van vrijdag 22 tot en met maandag 25 oktober. Deze dagen overlappen de diverse herfstvakanties in Nederland. (Eén van de redenen voor de verhuizing van het evenement is het streven naar een grotere regionale en landelijke uitstraling.)
 
Herfst in al zijn glorie
Country Fair Friesland gaat in de kern over het buitenleven voor levensgenieters.  Als thema fungeert: ‘herfst in al zijn glorie!’ Oktober als wijn- en spijsmaand is één van de accenten. Daarin past de start van het jachtseizoen. Ook andere typische herfstactiviteiten komen aan bod, zowel binnen als buitenshuis. Want door de steeds kortere dagen, voelen velen al de behoefte aan extra leefkwaliteit in huis.
 
Locatie
Epema State dateert uit 1651. Het ligt middenin een uitgestrekt park. Elf adellijke generaties hebben er geleefd. De familie woont inmiddels elders. Behouden gebleven, is de bijzondere sfeer met historische kenmerken, zoals meubilair en schilderijen.
 
Programma
Bij de Country Fair Friesland hoort een scala aan activiteiten. Het zijn vaak echte publiekstrekkers. Eerdaags worden ze met zorg samengesteld. Heeft u een idee voor een bijdrage aan het programma? Wij horen het graag.

Info fair: www.countryfairfriesland.nl