Fries bureau voor toerisme introduceert eerste ‘Best in Europe Deal’: 5-daagse culinaire fiets- en sloepvakantie

Fries bureau voor toerisme introduceert eerste ‘Best in Europe Deal’: 5-daagse culinaire fiets- en sloepvakantie

Naar aanleiding van onderscheiding ‘beste vakantiebestemming’ van reisgids Lonely Planet:

TERHERNE/WORKUM (NL) – Naar aanleiding van de onderscheiding die de redactie van de wereldwijd gebruikte reisgidsen en travelsite Lonely Planet toekende aan Friesland in Nederland, namelijk ‘Best holiday destination in Europe 2018’, introduceert het Fries bureau voor toerisme een serie direct boekbare nieuwe toparrangementen: ‘Friesland Holland Best in Europe Deals’. Ze worden een vast onderdeel van de collectie van Friesland Holland Travel Service, de fiets- en bootvakantiespecialist van de provincie.

De nieuwe vakantieformule van het bureau voor toerisme Friesland Holland vanwege de hoge onderscheiding van Lonely Planet reisgidsen en -sites.

Het eerste is het vijfdaagse culinaire 2+2 arrangement ‘Terherne aan het Sneekermeer + Workum aan het IJsselmeer’ van Friesland Holland Travel Service, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme. Het is gebaseerd op vier overnachtingen op basis van half pension in twee vernieuwde themahotels met een eigen restaurant met een verfijnde frisse Friese keuken: ’t Schippershuis midden in het van de Kameleonboeken en –films bekende waterdorp Terherne en Hotel Wymerts met het inpandige restaurant Pickwicks Steaks & Tapas in het historische hart van Workum.

Lees meer Fries bureau voor toerisme introduceert eerste ‘Best in Europe Deal’: 5-daagse culinaire fiets- en sloepvakantie