Keukenboulevard Home Center Wolvega Friesland

Home Center Wolvega opent grootste keukenboulevard van Nederland

Door Albert Hendriks, 26 april 2024

Home Center Wolvega opent 9 mei grootste keukenboulevard van Nederland

WOLVEGA (NL) – De grootste keukenboulevard van Nederland, die van Home Center in het Zuid-Friese Wolvega, wordt Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2024 om 09.30 uur officieel geopend. Het complex naast de woonboulevard omvat toonzalen met maar liefst 125 keukens van grote nationale en internationale merken zoals Keller, Nobilia, Nolte, Next 125, HomeMatic, Super Keukens en Keukendepot. Laatstgenoemd merk is de grote tegenhanger van Ikea keukens met complete keukens onder de €5.000 – soms zelfs onder €3.000 – maar in Wolvega in goed gezelschap van midden- en topklasse keukens en zéér exclusieve designopstellingen, in prijs oplopend van €5.000 tot pakweg €70.000.

Keukenboulevard Home Center Wolvega Friesland

Mega keukenboulevard van Home Center in Wolvega, Friesland. Home Center betreedt breder dan voorheen de keukenmarkt: van Ikea-achtige concepten tot zeer exclusief. Foto: Albert Hendriks, Fries Nieuws.

Een vlugge blik in de showrooms, waaraan onder leiding van Home Center-directeur Sikko Kapenga al sinds mei vorig jaar wordt gewerkt, leert dat keukens een steeds prominentere plek in een woning innemen. De afgescheiden kookruimte van een halve eeuw geleden is nu een in de woning geïntegreerd leefgedeelte. Nieuwe technieken hebben de keuken rijp gemaakt voor het spelen van de hoofdrol. De keuken is zo’n centraal punt geworden, dat een moderne keuken — kookeilanden zijn helemaal hot — meer en meer wordt gezien als een sleutelfactor in de aantrekkelijkheid en waarde van een huis.

Home Center (75.000 m2) heeft overigens niet alleen miljoenen geïnvesteerd in de presentatie van keukens en alle randapparatuur en accessoires, zoals de hele range Quookers, maar ook in het tonen van stijlbadkamers. Deze wellness-onderdelen van een woning zijn ondergebracht in een grote vleugel van het keukenplaza. Centraal in het geheel gelijkvloerse expogebouw bevindt zich een bespreek- en ontwerpplein met een koffiecorner op barista-niveau.

Meer info:

www.friesnieuws.nl/home-center-wolvega-investeert-in-mega-keukenboulevard-snelle-levering-vanuit-innovatief-magazijn-en-energieneutraliteit/

www.homecenter.nl

Meer foto’s:

www.facebook.com/friesnieuws

De nieuwe keukenboulevard van woonboulevard Home Center in Wolvega, Friesland.

De nieuwe keukenboulevard van woonboulevard Home Center in Wolvega, Friesland. Foto: Albert Hendriks, Fries Nieuws.

De nieuwe keukenboulevard van woonboulevard Home Center in Wolvega, Friesland.

De nieuwe keukenboulevard van woonboulevard Home Center in Wolvega, Friesland. Foto: Albert Hendriks, Fries Nieuws.