Stoere zwemshort met 100% waterdichte broekzak

Stoere zwemshort met 100% waterdichte broekzak

Kanshebber Hiswa vak- en publieksprijs ‘Hebbeding van het jaar’

AMSTERDAM (NL) – In aanloop naar de Hiswa Amsterdam Boat Show 2020 (11-15 maart) zijn door een onafhankelijke vakjury de genomineerden voor de vak- en publieksprijs ‘musthaves’ voor op of in het water bekendgemaakt. De zwemshort van het nieuwe merk Rake met een 100% waterdichte broekzak met een lucht- en waterdichte rits lijkt hoge ogen te gooien.

Rogier Power (links) en Bob van Iersel ontwikkelden een innovatieve zwemshort. “Velen van ons zullen het vaak genoeg hebben meegemaakt: Je ligt lekker met wat vrienden of familie aan het water tijdens een welverdiende vakantie. Na een tijd te hebben genoten van de zon is het tijd voor een verfrissende duik. Leuk en aardig, maar je spullen liggen wel onbewaakt. Wij hadden die ervaring tijdens onze strandvakantie op de Filipijnen. Het was gewoon megavervelend dat we in een soort roulatieschema de wacht moesten houden over onze spullen. Zo kwamen we op het idee een zwemshort met een waterdichte broekzak te ontwikkelen.”

De short, ontwikkeld door Rogier Power en Bob van Iersel uit Lichtenvoorde in de Achterhoek, nu gevestigd in Amsterdam, kost €105,- en is verkrijgbaar in de maten S, M, en L. De zwembroek, leverbaar in de kleuren Classic Navy Blue en Just Black, is gemaakt van 95% polyester en 5% polyurethaan en heeft een huidvriendelijke mesh binnenvoering. Mesh is een lichte 3D geweven polyester menggaren met honingraatstructuur voor een optimale ventilatie. Mesh wordt ook in sportschoenen toegepast in plaats van leer. De toegepaste stoffen staan volgens de makers, ervaren strandgangers, voor een snelle droging. Het logo is op de broek geborduurd en matcht mooi met de taillekoordjes.

Meer info:
www.ra-ke.com (online bestellen)
https://www.hiswarai.nl/innovaties/hiswa-hebbeding-verkiezing/
www.hiswarai.nl

Vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friese reisorganisatie biedt 15 unieke zekerheden:
https://www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Rake’s swimming short met waterdichte broekzak voor smartphone en portemonnee heeft een hedendaags, sportief en op functionaliteit gericht design.

Het zit er dik in dat er nooit meer een Elfstedentocht op de schaats (zie de kaart) verreden kan worden. Maar zwemmen of suppen langs de Friese Elfsteden kan natuurlijk wel naar voorbeeld van duurzwemmer Stefan van der Pal uit Leeuwarden (www.itgietmal.nl) en supersuppers als Frank Hettinga uit Heeg. Maar waar laat je de stempelkaart? Juist, in de broek uit de Achterhoek!