Unieke fiets- en vaarkaart Friese Meren volgende week overal gratis verkrijgbaar

Unieke fiets- en vaarkaart Friese Meren volgende week overal gratis verkrijgbaar

Kaart met alle nieuwe fietsknooppunten, ligplaatsen en boeien van Marrekrite

SNEEK (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland krijgt klachten van fietsers over de fietsknooppunten in de provincie Fryslân, met name in de populaire fiets- én vaarregio Friese Meren. Die zijn dit voorjaar voor een deel gewijzigd en er zijn nieuwe trajecten bijgekomen. Ook zijn er in Zuidwest-Friesland meer gratis aanlegmogelijkheden van recreatieschap Marrekrite gekomen. De laatste veranderingen zijn vandaag, 11 juli 2019, bekendgemaakt door de Marrekrite. Dit is voor Friesland Holland de reden om direct de nieuwe fiets- en vaarkaart Friese Meren uit te brengen, in vier talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.

De voorkant van de Friese Meren Tourist Map editie 2019-2021.

Volgende week donderdag komt hij uit in een oplaag van 40.000 exemplaren, gratis verkrijgbaar bij de horeca- en recreatiebedrijven, ook buiten de provincie en op beurzen als Boot Düsseldorf en Boot Holland. De full-colour megakaart, 95 x 65 cm, is uniek met de allernieuwste fietsknooppunten, álle Marrekrite ligplaatsen (steigers en boeien), uitgestippelde themaroutes voor sloepen, jachten en fietsers, toeristische overstappunten (Off the Boat On the Bike) en informatie van toeristische ondernemingen in het waterland van Friesland.

Meer info:
www.waterland.frl

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Fiets-, vaar- en wandelvakanties van het bureau voor toerisme:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com
www.boatcharterholland.nl

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Fries bureau voor toerisme:
www.frieslandholland.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Janet Bosma, desktop publisher bij Friesland Holland News & Marketing, legde vandaag met directeur Albert Hendriks de laatste hand aan de nieuwe toeristenkaart voor Zuidwest-Friesland.

Pagina 2 en 3 van de grote kaart met fietsknooppunten en vaar- en fietsroutes.

Op de kaart op pagina 4 vinden pleziervaarders alle Marrekrite aanlegsteigers en Marboeien en de Off the Boat On the Bike-locaties, de toeristische overstappunten die op het nieuwe fietsknooppuntennetwerk aansluiten.